Toyota відкриває нову фабрику четвертого покоління у Валбжиху, Нижньосілезьке воєводство. І там будуть дуже потрібні працівники. Пропонують офіційне працевлаштування, соціальний пакет і розмаїті бонуси. Про це у середу, 31 жовтня, пише польська газета Dziennik.

На підприємстві будуть збирати вузли для Corolla Hybrid, Corolla Touring Sports і C-HR Hybrid, які випускають у Європі.

Цікаво, що нижньосілезька фабрика стане першим підприємством, яке переводять із Азії і друге за межами Японії, яка займеться випуском компонентів для гібридів цієї японської автомобільної марки.

Продукцію експортуватимуть із Польщі на підприємства Великої Британії та Туреччині.

До року 2020-го потреба в робочі силі на цьому підприємстві зросте 2,5 тис. працівників. Триває активних пошук кандидатів. «Від них вимагатимуть професійні навики у таких професіях, як електрик, електронник, механік та інші» — розповідає Гжегож Гурський, менеджер General Affairs TMMP. — Підприємство також людей до роботи при конвеєрі. Це може бути шанс для тих, хто хочуть перекваліфікуватися».

«Від майбутніх працівників конвеєрі, як чоловіків і жінок, ми не вимагаємо жодного досвіду роботи на фабриці. Їх ми навчимо всього в нашому підготовчому центрі», — прояснює він.

Початківцям пропонують 3 тис. злотих (понад 22 тис. грн) на місяць плюс премії. Крім цього, можна розраховувати на повний соціальний пакет, який між іншим передбачає приватну медичну опіку, спортивний пакет, дофінансування обідів і лізинг автомобілів марки Toyota на вигідних умовах.

Ті, хто наважаться на переїзд, можуть розраховувати на допомогу транспортом, знаходження помешкання та роботи для чоловіка/дружини, а також разову виплату в 4,5 тис. злотих (понад 33 тис. грн).

ІА "Вголос": НОВИНИ