Звістка про страшну автокатастрофу, в якій загинула зірка не лише американського баксетболу, але й світового, Кобі Браянт, сколихнула весь світ. Стало відомо, що окрім відомого спортсмена загинула і його 13-річна донька.

Одразу ж після того, коли стало відомо про смерть баскетболіста, на Батьківщині Кобі фанати почали віддавати йому шану. Варто зазначити, що для США - це вважається трагедією національного масштабу.

Як повідомляють американські ЗМІ, люди, зокрема, почали збиратися біля «Стейплс-центру». Це вважається домашньою ареною «Лос-Анджелес Лейкерс» - команди, у якій грав Кобі.

Також стало відомо, що деякі засмучені шанувальники Браянта вже встигли зібрати меморіал пам'яті улюбленого баскетболіста.

В цей самий час, у «Стейплс-центрі» відбувалася церемонія вручення престижної музичної премії Гремі. Початок заходу розпочався з хвилини мовчання у пам'ять про загиблого спортсмена.

Про померлого баскетболіста не забували впродовж всієї церемонії. У комплексі вивісили майки Кобі Браянта з номерами, під якими він грав, – 8 і 24.

Нагадуємо, у неділю, 26 січня, світ сколихнула трагічна подія – у Сполучених Штатах Америки загинув легендарний баскетболіст Кобі Брайант.

Відомо, що жахлива подія сталася у штаті Каліфорнія, місті Калабасас.

Приватний гелікоптер, на борту якого перебував 41-річний спортсмен, впав та загорівся. Усі люди, а їх було п’ятеро, загинули одразу після падіння.

ІА "Вголос": НОВИНИ