Таку думку в ефірі CNN озвучив радник республіканця Руді Джуліані.

За словами радника, він постійно перебував із Трампом і не знає нічого про його контакти із російськими чиновниками.  

«Я не знаю про жоден з подібних контактів із російським урядом. Я був досить глибоко залучений до кампанії - я був із Дональдом Трампом і вдень і вночі протягом приблизно 100 днів, насправді» - пояснив Джуліані та додав, що якщо контакти і відбувалися, то там де він цього не бачив.

Також консультант розповів, що Трамп хоче налагодити стосунки із РФ там, де цього не могли зробити його попередники, зокрема і глава Сполучених Штатів Барак Обама.

«Правда те, наскільки я думаю, що Дональд Трамп хоче співпрацювати із Росією у галузях, де можемо робити це разом. Тим шляхом, де Гілларі Клінтон, де Джону Кері та Бараку Обамі не вдалося цього зробити. Але пригадайте, він хотів зробити це з іншої точки зору», - додав він.

Джуліані нагадав про програмні обіцянки Трампа щодо нарощування військових сил – збільшення кількості військовослужбовців до 550 тисяч, кораблів - до 350, повітряних суден - до 1200 та збільшення кількості батальйонів морських піхотинців із 27 до 36.

«Трамп буде мати справу з Путіним (президент РФ Володимир Путін - Ред.). В умовах, коли США не зменшує збройні сили, а значно їх нарощує до рівнів, які були за Рейгана (Рональд Рейган, 40-й президент США – Ред.)(...). Він збирається вести переговори про мир, але з позиції сили – не зі зменшення армії», - резюмував Джуліані.  
 

ІА "Вголос": НОВИНИ