Президент США Дональд Трамп може провести зустріч з лідером Росії Володимиром Путіним ще до виборів президента в листопаді 2020 року.

Про це повідомляє NBC News з посиланням на обізнані джерела.

Зазначається, що глави держав планують обговорити умови продовження дії угоди про обмеження стратегічних наступальних озброєнь (СНО-III).

Журналісти зауважили, що таким чином, Трамп прагне показати американцям, що він здатний укладати угоди.

Ймовірна дата зустрічі  - 3 листопада.

Нагадаємо, що дія угоди про заходи щодо подальшого скорочення і обмеження стратегічних наступальних озброєнь (СНО-III) закінчується в 2021 році і її продовження може розглядатися Трампом як можливість зміцнити позиції в боротьбі за пост президента.

За попередньою інформацією, у Білому домі розглядають різні варіанти для проведення зустрічі. Зокрема, йдеться про Нью-Йорк.

Як писав  «Вголос»:

  • Дональда Трампа вивели з пресконференції через стрілянину біля Білого дому.
  • Президент США Дональд Трамп зіпсував свої відносини з 87-річним магнатом із Лас-Вегасу, мультимільярдером Шелдоном Адельсоном, котрий є одним з фінансових донорів Республіканської партії.
  • Китайська Народна Республіка висловлює невдоволення з приводу можливого другого президентського терміну чинного глави Сполучених Штатів Америки, кандидата від республіканців Дональда Трампа. Російська Федерація, своєю чергою, у публічному просторі робить все для недопущення перемоги на виборах кандидата від демократів Джо Байдена.

ІА "Вголос": НОВИНИ