Транспортні проблеми Львова є наслідком некомпетентності чиновників Львівської міської ради. А «недолюбленість» деяких районів — свідчення того, що у своїй діяльності міський голова із командою керується винятково політичною доцільністю і піаром.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» говорив депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук.

«Сьогоднішня влада Львова »міряє« мікрорайони виборцями. У Рясному, наприклад, живе всього 30 тисяч виборців. А є мікрорайони, де живуть сотні тисяч виборців. Отому у Рясному проблеми не вирішуються роками, а в деякі райони і трамвайні колії прокладають», - зазначив Веремчук.

За словами депутата, проблеми із громадським транспортом, які сьогодні є на Рясному, спричинені винятково поганими управлінськими рішеннями чиновників міської ради:

«Управлінням транспорту Львівської міської ради керують некомпетентні люди. Вони не мають відповідної освіти. Не можуть вже кілька років знайти перевізника на два маршрути, які мають курсувати у Рясне. Вони зменшують кількість транспортних засобів на тих маршрутах, що є. Ті маршрути, які потрібні людям, скасовують...Тобто вони сидять собі в кабінетах в режимі радянської »планової економіки« і вирішують самі собі не відомо що».

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ