Нагадаємо, львів’янки з рахунком 31:21 розгромили діючого чемпіона України ужгородські «Карпати», а також з рахунком 29:22 в Ужгороді обіграли херсонську «Дніпрянку».

«Якщо говорити про перший матч з «Карпатами», то у мене був план додати наприкінці кожного з таймів, - каже Василь Козар. - Його реалізувати нам вдалося, однак якщо відверто, навіть не думав, що ми так погано розпочнемо поєдинок. Дівчата дуже хвилювалися. Ми невдало зіграли на початку матчу, однак усе компенсували згодом. Цей тур двічі переносили, тому нам доводилося двічі змінювати систему підготовки. Було помітно, що нам бракує ігрової практики. Суперник днем раніше грав з «Дніпрянкою», тому було помітно, що він краще адаптований до майданчика.

Вважаю, у другому таймі ми вимотали суперника. Такого перебігу подій я очікував, тому навмисно приберігав на лавці запасних деяких наших гравців. Мова йде про Тамару Смбатян, Лесю Смолінг, Наталю Савчин, Наталю Туркало та інших. Коли ці дівчата виходили на майданчик, вони реалізовували план на гру.

Звичайно, після цієї перемоги є радість. Хочеться грати такі матчі. Для мене як для тренера ця перемога важливіша вдвічі, оскільки команда змогла перебудуватися, проявити характер, змінити напрямок матчу і захопити повне домінування на майданчику.

Хотів би виділити наших крайніх гравців – Анастасію Дорожівську та Наталю Воловник. Вони зіграли бездоганно. Також добре себе проявили після повернення в команду Наталя Туркало. Звісно, вона ще не в найкращій ігровій формі, однак, думаю, що додаватиме. Дуже добре зіграли також і дві Наталі: Сабова та Савчин. Вони виконали багато чорнової роботи в захисті.  

Вважаю, у цьому матчі «Галичанка» була командою. Було багато приємних моментів, коли дівчата одна одну підстраховували і виручали. Можливо, такі речі для вболівальника є невидимими, однак для мене як для тренера це дуже важливо.  

У грі з «Дніпрянкою» також добилися позитивного результату. Але як тренер бачив чимало помилок і ними не можу бути задоволеним. Фактично протягом усього поєдинку була рівна гра та результат. Звичайно, вплинуло і те, що ми грали на другий день зранку після вечірнього матчу з «Карпатами».

Хоч і ми цей матч схилили на свою користь, по цій грі є претензії до окремих гравців. Наш план на гру був дещо іншим», - сказав Василь Миколайович, інформує shuvar.com.

ІА "Вголос": НОВИНИ