Третій агент спецслужб Російської Федерації, пов'язаний з отруєнням колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки, залишився у Великобританії після замаху.

Про це інформує видання Telegraph.

Повідомляється, що російський офіцер військової розвідки - під вигаданим ім'ям Сергій Федотов - в той же день прибув до Великобританії разом з двома іншими кілерами, які вчинили замах на Сергія Скрипаля.

Наголошується, що Федотов повинен був летіти назад тим самим рейсом, що й Петров з Бошировим. Однак перед вильотом він скасував свою реєстрацію на рейс.

Зазначимо, що поліція Британії назвала імена росіян, причетних до отруєння Скрипалів

Британська розвідка вважає, що нервово-паралітична речовина «Новічок» виготовлена на російській військовій дослідницькій базі у Саратовській області.

Ситуація навколо отруєння Сергія і Юлію Скрипалів призвела до дипломатичного конфлікту між Британією і Росією. У зв’язку з цим прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей оголосила про вислання 23 російських дипломатів. Зараз низка країн, включаючи Україну, вирішили видворити російських дипломатів у зв'язку з отруєнням колишнього російського розвідника Скрипаля та його доньки.

ІА "Вголос": НОВИНИ