Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович припускає, що ворожі війська російської федерації можуть вдатися до «ракетної» війни проти України.

Таку думку він висловив в ефірі національного телемарафону.

Олексій Арестович поінформував, що третина військ, введених росією на територію України, уже знешкоджена – знищена або небоєздатна. Решта військових формувань, за його словами, розтягнуті по боях.

Радник керівника ОП зазначив, що у ворога залишилися певні резерви – до десяти батальйонно-тактичних груп. При цьому він підкреслив, що враховуючи розмах бойових дій, можна не хвилюватися про це.

«Нових взяти немає де. Вони можуть нашкрябати десь десять тисяч, але якщо вони зазнають втрат декілька сотень вбитих на добу, то що ці десять тисяч? На десять днів їх вистачить і все», – запевнив Арестович.

Водночас він констатував, що у російських військ залишається потужний запас крилатих ракет.

«Вони будуть бити по нас до кінця конфлікту і це може збільшуватися. До цього треба бути готовим. По містах будуть бити і по Києву скоріше за все. По мірі того, як не вдається на суші і в повітрі, будуть намагатися ракетну війну нам влаштовувати, я думаю», – сказав радник керівника ОП.

Нагадаємо, українські воїни ліквідували ще одного російського генерала.

ІА "Вголос": НОВИНИ