В Уряді планують 3-4 кадрових заміни. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив голова фракції “Слуга народу” Давід Арахамія.

“Плануються три-чотири кадрові заміни, але ми не будемо їх анонсувати заздалегідь, бо це шкодить роботі того міністерства, про яке згадується. Адже наступного вже дня після того, як журналісти в заголовках показують, що такий-то міністр вже йде, його після цього вже ніхто не слухає. Тримаємо інтригу”, — заявив Арахамія.

Зокрема, він додав, що співбесіди з потенційними кандидатами, які можуть очолити міністерства ведуться, однак питання про те, скільки людей їх проходять, знову залишив без відповіді.

До слова, нещодавно Арахамія заявив: «Ми зробимо засідання фракції, поспілкуємося. Зробимо оцінку діяльності міністрів... У нас є свій внутрішній рейтинг міністрів. Я вам скажу, що думка фракції дуже співпадає з потенційними людьми, які можуть залишити Кабмін».

Нагадаємо, що тема відставок в уряді восени циркулює в політикумі вже досить довго. Так, раніше народний депутат від СН Ірина Верещук підтвердила, що в Кабінеті Міністрів України восени пройдуть кадрові перестановки. За її словами, обговорюється заміна кількох міністрів - оборони, юстиції та культури.

ІА "Вголос": НОВИНИ