Нещодавно київське «Динамо» достроково стало чемпіоном України. «Біло-сині» зайняли першу сходинку в чемпіонаті вперше за останні п’ять років.

За чемпіонство в УПЛ керівництво «Динамо» виплатило наставнику Мірчі Луческу 1 мільйон євро. Наступного сезону кияни гратимуть також у груповому етапі Ліги чемпіонів.

У коментарі ЗМІ 75-річний румунський фахівець зазначив, що йому вдалося показати, що у футболі грає роль не лише талант гравців. На результат матчу впливає настрій футболістів. Луческу задоволений тим, що у «динамівців» нарешті з’явився менталітет переможця.

Після приходу в команду наставник одразу змінив філософію та підхід до тренувань. Це дало результат, футболісти продовжують рости. Луческу радий, що це помітили багато людей та оцінили його старання. Трансферна вартість чималої кількості гравців «Динамо» за рік подвоїлася, а декого – потроїлася.

Румунський тренер не просив у керівництва «біло-синіх» кошти на трансфери. Луческу закликав вкласти гроші у розвиток інфраструктури клубу.

Читайте більше новин спорту за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ