Залишилось три тижні, щоб подати заявку на участь в конкурсі журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва

На Львівщині втретє організували обласний конкурс журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва.

Конкурс має на меті відзначити та підтримати журналістів – авторів матеріалів на військову тематику, вшанувати військові подвиги різних військових підрозділів та військ, які дислокуються на Львівщині. Про це повідомили у департаменті комунікацій та внутрішньої політики обласної військової адміністрації.

Саме цього тижня спливає половина терміну, передбаченого для приймання заявок на конкурс. В адміністрації закликали не зволікати.

«Прийом заявок на конкурс журналістських робіт імені Героя України імені Тараса Матвіїва фактично на екваторі. Час ще є, але не зволікайте з поданням та не відкладайте на останній день.

 

Цей конкурс - про пам'ять, славу і подвиг української зброї та українського воїна. Маємо знати тих, хто боронить Україну та пам’ятати про полеглих у бою», – зазначив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА Юрій Горун.

Конкурс проводять у чотирьох номінаціях. Надіслані матеріали мають бути опубліковані: в онлайн-медіа, в друкованому медіа, у телеефірі чи радіоефірі.

Переможці у кожній номінації отримають премію з обласного бюджету у розмірі 50 тисяч гривень, а призовий фонд Гран-прі становить 100 тисяч.

До слова, торік номінували п'ять переможців.

Медіаматеріали мають бути оприлюднені в період з 6 червня 2023 року по 5 червня 2024 року.

Детальніші умови читайте за посиланням

ІА "Вголос": НОВИНИ