Почесними відзнаками Головнокомандувча ЗСУ нагородили військових із Червоноградської громади: Андрія Кухту, Володимира Мориконя та Тараса Ігнатовича.

Про це повідомили у Львівській ОВА.
Молодший сержант Андрій Кухта – уродженець села Вербове. У вересні 2018 року вступив до лав Збройних сил. Виконував бойові завдання у зоні проведення ООС у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади. Після початку повномасштабної війни повернувся захищати Батьківщину та долучився до 24 бригади імені Данила Галицького.
Воїна відзначили почесним нагрудним знаком від Головнокомандувача ЗСУ «Хрест Хоробрих». Також раніше отримав нагороду «За оборону Бахмуту».

 
Молодший сержант Володимир Мориконь – родом із села Себечів. У 2017 році долучився до складу 80 окремої десантно-штурмової бригади, брав участь в АТО. Із першого дня повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини у лавах 24 бригади імені Данила Галицького на посаді стрільця-снайпера.
Захисника удостоїли почесним нагрудним знаком від Головнокомандувача ЗСУ «Золотий Хрест». А також раніше його нагородили нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» І ступеня та відзнакою Ради національної безпеки і оборони України ІІІ ступеня.
 

Молодший сержант Тарас Ігнатович – уродженець села Вербове. Добровільно став на захист країни після повномасштабного вторгнення у лавах територіальної оборони. Наразі боронить територіальну цілісність держави у складі 14 полку Збройних сил України.
Військовослужбовця нагородили почесним нагрудним знаком від Головнокомандувача ЗСУ «Золотий Хрест».

ІА "Вголос": НОВИНИ