За минулу добу у Львові травмовані три пішоходи, серед яких літня жінка.

Про це повідомляє поліція Львівщини.
 
Так, 30 листопада о 18.00 на проспекті Чорновола у Львові водій автомобіля «BMW 420I», 33-річний львів’янин, здійснив наїзд на 21-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.
 

 
Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася о 18.20 на вулиці Любінській. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 51-річний львів’янин, здійснив наїзд на 89-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.
 
Окрім цього, о 20.25 на вулиці Богдана Хмельницького у Львові водій автомобіля «Volkswagen Jetta», 60-річний львів’янин, здійснив наїзд на 40-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.
 

 
За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.
 
Читайте також у «Вголосі»: у Львові перед судом постануть поліцейські-колаборанти. 

ІА "Вголос": НОВИНИ