У Львові проблеми з ремонтом доріг є щороку. Але цьогоріч це просто катастрофа. Особливо зараз, коли сніг зійшов: дороги всі у вибоїнах, машини проїхати нормально не можуть.

Про це в коментарі «Вголосу» розповів представник ГО «Розвиток громади», голова громадської ради служби автомобільних доріг Львівщини Назар Лисяк.

«А проблема в тому, що треба ліквідувати взагалі таке поняття, як «ямковий ремонт». Натомість нормально ремонтувати ці дороги. Так, як це в нормальних країнах роблять. Бо це просто «відмивання» коштів. І маємо те, що маємо», — зазначив активіст», - зазначив він.

І додав: «Я — мешканець вул. Шевченка. Там катастрофа. А це єдина дорога, яка поєднує мікрорайон Рясне зі Львовом. Та це й дорогою не назвеш. Суцільна вибоїна. А зараз, коли сніг зійшов, узагалі просто жах».

Назар Лисяк також розповів, що у кожному районі Львова є проблеми з дорожнім покриттям. «Катастрофа всюди. Сніг зійшов і асфальт зійшов разом зі снігом. А міські профільні структури мали б стежити за ситуацією. Натомість бачимо, що з кожним роком ситуація погіршується. Дороги розбиваються і ніхто за це не відповідає. І належного ремонту доріг немає. А основна відповідальність покладена на міського голову Львова. Натомість бачимо, як Садовий займається не тим, чим треба громаді. Політикою, президентськими виборами, а мав би містом і його проблемами. Він просто забув про це!».

Більше читайте тут: «Зруйнував Львів — зруйнує Україну».

ІА "Вголос": НОВИНИ