Генеральний директор футбольного клубу «Шахтар» Сергій Палкін на запрошення Президента «Руху» Григорія Козловського відвідав Академію «жовто-чорних».

Про це поінформували у пресслужбі «Руху».

Григорій Петрович ознайомив гостя із усіма інфраструктурними об’єктами Академії, а також показав тренувальні поля. Сергій Палкін був приємно здивованим масштабами будівництвом та масштабами спортивного комплексу.

 Якби мені раніше показали фотографію цього об’єкту, то я сказав би, що такий проект взагалі неможливо реалізувати. Це щось фантастичне, щось, на кшталт, космосу. Коли Президент «Руху» Григорій Козловський запросив мене сюди і я побачив це все на власні очі, я був шокований. Це навіть не європейський рівень, а щось більше. В світі таких Академій я не бачив. Команда, яка працюватиме у такій інфраструктурі, повинна бути на першому місці в чемпіонаті. Тренуватися, жити та працювати в таких умовах – це розкіш. У мене не залишилось слів після побаченого. Лише одні емоції. Щоб мені це все переварити потрібно ще багато-багато часу. 

Також Президент «Руху» ознайомив гендиректора «гірників» із філософією Академії та баченням розвитку та виховання футболістів.

Сергій Палкін, гендиректор ФК «Шахтар»: «В нашій країні ніхто такого масштабного будівництва не веде. Інфраструктура цього об’єкта включає в себе не лише спортивну складову, а й різні розваги та елементи відпочинку. Честь та хвала Президенту «Руху», який це все будує. Впевнений, що найближчим майбутнім це все буде введено в експлуатацію. Навіть після того, що я побачив, мені важко зрозуміти, як тут все реалізовувалося. Лише така енергійна та харизматична людина, як Григорій Козловський, могла це втілити в життя. Інші цього не змогли б зробити. Я захоплений побаченим».

ІА "Вголос": НОВИНИ