Відома українська телеведуча Яніна Соколова із жорсткою заявою звернулася до Президента України Володимира Зеленського.

Про це вона написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Соколова зазначила, що війну з Росією можна закінчити у два способи: виграти або програти.

«Наївна гра у «ми всє за мір» зі взаємними привітаннями з новим роком- це прикрий суїцид. КВК ніколи не обіграє КДБ. Чи Ви думаєте, що Вам вдасться задобрити, а потім хоп - і перехитрити сусіда?», - звернулася до Зеленського вона.

Та додала: «Ну...Путін не Юзік. Нємножка іной псіхатіп і мізки . Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням Ви тільки ганьбите себе і країну».

«Щодо «какая разніца», як вулиця названа...і «Хто ми?»... Разніца бальшая. У ній якраз вся сіль. Коли Ви це зрозумієте, то все піде правильним шляхом. Як це зрозуміли у Польщі, Угорщині, Франції і Німеччині...», - при цьому зауважила ведуча.

За її словами, відповідь на питання «хто ми?» буде тоді чіткою і впевненою, коли Президент зрозуміє, що саме об‘єднує країну.  До того ж заявила, що Зеленський опинився у вакуумі малоросів і порадила ставати «правішим».

Також Соколова запропонувала Президентові назвати вул. Банкову, де розташований Офіс президента, вул. Бандери. «Було б логічно зробити це сьогодні, у день народження Степана Андрійовича. Бо «Ніщо не зупинить ідею, час якої настав...» С. Бандера», - уточнила вона.

https://www.facebook.com/yanina.sokolova/posts/2971376379540442

ІА "Вголос": НОВИНИ