Люди не змінюються – і вже на початку було зрозуміло, що Святослав Вакарчук складе мандат, бо він так вже раз вчинив, хоча люди йому повірили.

Про це «Вголосу» розповів політтехнолог Денис Богуш.

«Але є і другий момент, чому він пішов у політику: заманили тим, що стане Президентом, бо у нього, мовляв, суперпідтримка. А він повірив у те, що нібито дуже значимий у країні політик, - наголосив експерт. - А виявилось, що де-факто керують всім тут олігархи, та й політика – це важка робота: треба ходити у Раду, на ефіри, займатися організаційною роботою з розбудови партії, писати законопроекти, – а він романтик, про любов пісні пише», - зазначив політтехнолог».

Інше питання, за словами Богуша, що залишиться з «Голосу» без Вакарчука.

«Тому таке рішення певним чином з його боку – зрада своїх же виборців, які у нього повірили. Натомість у Вакарчука немає та й не буде перемог у політиці, – і він це зрозумів. Зрозумів, що може бути моральним авторитетом, ідеалом, на якого всі рівняються, але в політиці треба мати лікті і зуби, треба ходити копати когось ногами – а це не його єство. Тому далі собі буде співати і через 5 років може його далі переконають піти у Президенти. А ну знову хтось таки повірить…», - резюмував політтехнолог.

Більше читайте тут: «Все ясно – з тобою тепер і назавжди…»: чому Вакарчук покидає Раду».

ІА "Вголос": НОВИНИ