Астрологи розповіли, представниці яких знаків Зодіаку є найрозумнішими.

Про це пише today.ua.

Так, представниці 4 знаків вирізняються розумом, мудрістю і високим інтелектуальним рівнем.

Тілець

Жінка-Тілець володіє безцінним даром – зберігати ясний розум і поводитися мудро навіть у найтяжчій ситуації. З представниць цього знака виходять ідеальні дружини, чудові керівники і висококласні професіонали. Єдине, чого вони не терплять в житті – це хаос та поспіх. Сумбур і метушня заважають жінкам-Тельцям розкрити всі свої таланти.

Рак

Інтуїція допомагає леді, народженим під цим знаком Зодіаку, виходити з гідністю із здавалося б безвихідних проблем і патових ситуацій. У жінки-Раку можна навчитися чутливості, життєвої мудрості та вміння не робити поспішних висновків.

Скорпіон

Жінка, народжена під цим сузір’ям, здатна вийти сухою з води навіть тоді, коли її вже притиснули до стінки. Будь-які події хитра, розумна і амбітна Скорпіон легко поверне собі на користь.

Водолій

Про інтелектуальні здібності дівчини-Водолія можна складати легенди. Саме вона, ледь дізнавшись про правила гри, здатна обіграти бувалих гравців. Часом створюється враження, що ця жінка нічого не забуває, здається, що у неї є спеціальна шафа в голові, де вона зберігає всю інформацію. А в потрібний момент дама-Водолій вміє грамотно скористатися своїми знаннями, щоб перемогти. І їй це вдається абсолютно завжди.

ІА "Вголос": НОВИНИ