День голосування у другому турі виборів президента України пройшов успішно.

Про це на брифінгу заявив заступник голови Центральної виборчої комісії Євгеній Радченко, передає УНІАН.

«З приємністю повідомляю, що на загал день голосування пройшов успішно, і навіть за повідомленнями Нацполіції, кількість звернень та скарг щодо виборів є набагато меншою, ніж під час голосування 31 березня», – сказав Радченко.

Також він додав, що явка виборців порівняно з першим туром виборів лишилась незмінною: за даними зі 194 округів, явка становить 62,12%, в першому турі вона становила 62,8%.

«Але я наголошую, що ми ще продовжує отримувати дані щодо явки», – уточнив він. Також Радченко поінформував про голосування за кордоном. На закордонному виборчому окрузі повторне голосування відбулося на 101 виборчій дільниці у 72 країнах світу.

«Станом на 22:00 голосування завершилося на 88 закордонних дільницях. Останні виборчі дільниці за кордоном закриються для виборців о 6-й годині ранку 22 квітня у Генконсульстві України у Сан-Франциско в США», – додав він.

Як відомо, згідно результатів проекту “Національний екзит-пол 2019” станом на 20.00 Володимир Зеленський у другому турі виборів переміг чинного главу держави Петра Порошенка в усіх регіонах України.

ІА "Вголос": НОВИНИ