Центральна виборча комісія внесла зміни до складу Чернівецької міської ТВК Чернівецької області.

Про це йдеться в повідомленні секретаріату ЦВК.

Відповідне рішення ухвалено на черговому засіданні.

Тепер ця комісія продовжує роботу практично в цілодобовому режимі

В ЦВК нагадали, що під час прийому виборчих документів від дільничних виборчих комісій Чернівецька міська ТВК вирішила провести повторний підрахунок голосів виборців, зокрема, на 20 виборчих дільницях із виборів депутатів Чернівецької обласної ради, Чернівецької районної ради, Чернівецької міської ради, а також Чернівецького міського голови.

"До 3 листопада 2020 року ця ТВК не встановила підсумки голосування та результати виборів і голосування з відповідних видів місцевих виборів", – інформує ЦВК.

Станом на вечір 10 листопада ця ТВК здійснила повторний підрахунок голосів на 13 дільницях із виборів міського голови, на 11 – із виборів депутатів районної ради та депутатів міської ради, 13 - із виборів депутатів обласної ради.

11 листопада зазначена комісія здійснила повторний підрахунок голосів ще на двох дільницях із виборів депутатів міської ради та одній дільниці з виборів депутатів обласної ради.

"На зміну свого рішення про повторний підрахунок голосів ТВК вирішила врахувати відомості протоколів про підрахунок голосів виборців на решті із 20 виборчих дільницях із виборів депутатів районної ради, міської ради та виборів міського голови, що дозволило встановити підсумки голосування із виборів депутатів Чернівецької райради, результати голосування і виборів відповідно із виборів Чернівецького міського голови та депутатів Чернівецької міськради. Таким чином, станом на 20 годину залишається здійснити", – зазначили в ЦВК.

ІА "Вголос": НОВИНИ