Впродовж цих вихідних, 10 та 11 липня, у Львові працюватимуть 5 Центрів вакцинації населення. Вони будуть розташовані на стадіоні «Арена Львів», в ТРЦ «Форум Львів», в ТРЦ «Вікторія Гарденс», в Центрі Довженка та у приватній медичній установі IQMED.

Про це повідомляється на сайті ЛМР.

Відомо, що всі Центри розпочнуть свою роботу з 10 години ранку.

  • Стадіон «Арена Львів» працюватиме за графіком з 10.00 до 19.00 год. Там другу дозу вакцини зможуть отримати ті особи, які перше щеплення від коронавірусу зробили також на «Арені Львів» 12 чи 13 червня. Також там вперше вакцинуватись зможуть ті особи, які вже зареєструвалися у мобільному додатку «Дія».
  • ТРЦ «Форум Львів» працюватиме за графіком з 10.00 до 15.00 год. Там другу дозу вакцини можуть отримати ті особи, які отримали першу дозу в «Форумі Львів» 12-13 червня. Також там вперше вакцинуватись зможуть ті особи, які вже зареєструвалися у мобільному додатку «Дія».
  • ТРЦ «Вікторія Гарденс» працюватиме за графіком з 10.00 до 15.00 год. Там зможуть вакцинуватись особи, які попередньо зареєструвались у мобільний додаток «Дія» та усі охочі.
  • Центр Довженка працюватиме за графіком з 10.00 до 15.00 год. Там другу дозу вакцини можуть отримати ті особи, які отримали першу дозу в Центрі Довженка 12-13 червня. Також там вперше вакцинуватись зможуть ті особи, які вже зареєструвалися у мобільному додатку «Дія».
  • Клініка IQMED працюватиме за графіком з 10.00 до 15.00 год. Там зможуть вакцинуватись особи, які попередньо зареєструвались у мобільний додаток «Дія» та усі охочі.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ