«Цього року на Львівщині припинили діяльність 10 цехів, які використовували контрабандне м’ясо», – повідомив журналістам сьогодні, 18 травня, під час виїзду на Жовківський м’ясопереробний завод начальник Головного управління МВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк, - повідомляє ЗІК.
Однак, за словами Цимбалюка, усіх шляхів використання контрабандної продукції міліція не перекриє, отож споживачам також варто слідкувати за тим, що вони купують.
«Ми робимо все для того, аби контрабандна продукція не потрапляла на ринки, однак громадськості також необхідно контролювати заводи, які виробляють м’ясопродукцію», – сказав Михайло Цимбалюк.
За словами Цимбалюка, контрабандне м’ясо в основному має підозрілу низьку ціну. «Дешевизна м’яса свідчить про його неякісність, отож не варто купувати надто дешеве», – додав Михайло Цимбалюк.
ІА "Вголос": НОВИНИ