Відповідну заяву оприлюднила прес-служба державної компанії.

У пісні музиканти обігрують призначення головою «Укрзалізниці» польського менеджера і рокера Войцеха Бальчуна: «Укрзалізниця», лова-лова, зробіть керівником Павла Зіброва».

Натомість прес-служба «Укрзалізниці» в офіційній заяві засудила дії музикантів.

«Укрзалізниця» закликає відомого українського співака не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях у своїх кліпах. Ходіння по коліях – це небезпечно та може призвести до травмувань», йдеться в заяві.  

«Залізничники обурені поведінкою народного артиста України Павла Зіброва. Шкода, що носій національної культури, безперечний авторитет для багатьох шанувальників різних поколінь зважився на такий безглуздий крок – грубо порушив правила безпеки на залізничному транспорті. Він зухвало розгулював, гарцював та співав на залізничних коліях. Особливо цинічним є те, що він до своїх незаконних діянь долучив молодь і подав ганебний приклад для наслідування», наголошує прес-служба «Укрзалізниці».

Нагадаємо, 20 квітня Кабмін призначив головою «Укрзалізниці» поляка Войцеха Бальчуна

Раніше Бальчун очолював провідну залізничну компанію Польщі «PKP Cargo», окрім того, він виявився успішним польським рокером

ІА "Вголос": НОВИНИ