Підсумком трьох років правління президент Зеленського стала бездарна й тотально корумпована системи влади, а угодовство в зовнішній політиці та спроба домовитись з країною-агресором зустрінуть рішучий опір українців.

Так заяву, як інформує видання Цензор.нет, зробив керівник центрального штабу Європейської Солідарності Олександр Турчинов під час протестної акції, що відбулася сьогодні на Майдані Незалежності в Києві. 

За словами політика, який очолював Україну в найважчі місяці 2014-го року, після втечі президента-злочинця Віктора Януковича, саме таємні домовленості з Путіним в час війни і є тим самим державним переворотом, про який так багато говорив на пресконференції президент Зеленський. 

«Українці на передовій сьогодні тримають безпеку держави. Справжні патріоти сьогодні є тим щитом, через який не переступить Путін. Це ніяк не може зрозуміти Зеленський», - зазначив Турчинов.

З поміж іншого політик зазначив практику керування монобільшістю в парламенті шляхом роздачі зарплатні в конвертах, що, на його думку є свідченням деградації українського парламентаризму на теперішньому етапі. 

«Ніколи в парламенті не було стільки брудного чорного »бабла«, як зараз. Монобільшість голосує за »бабло« і приймає закони, які не дають нормально жити українцям», – сказав він, нагадавши, що вчора був прийнятий «ресурсний» закон, за яким в умовах ковіду, економічної кризи, яку самі вони створюють, будуть підвищені податки для українців.

З огляду на поточну ситуацію та ту велику кількість скандалів, в якій загрузла чинна влада, Турчинов закликав до її негайного перезавантаження та об'єднання демократичних сил.

«Саме тому, – на його думку, – треба визначитись, що робити з цією владою. Необхідне повне її перезавантаження, і почати треба з дострокового припинення повноважень парламенту та обрання нової Верховної Ради. Ми це будемо робити відповідно до Конституції, українських законів і права».

За словами керівника Центрального штабу «Європейської Солідарності», для того, щоб навести лад у рідній країні і захистити її, необхідно головне - єднання нації.

«Почати шлях до цього єднання ми повинні, продемонструвавши єдність опозиційних демократичних, патріотичних сил. Прийшов час створення координаційної ради об’єднаної опозиції», - наголосив Олександр Турчинов.

Як він повідомив, в спецслужб є інформація та звукозаписи, де переговорюються певні українські та російські служби, заявляють, що «народ готовий і буде держпереворот».

Зауважимо, що в підсумку анонсований й переворот не відбувся, після чого соцмережі вибухнули хвилею мемів про Зеленського. 

ІА "Вголос": НОВИНИ