В інциденті брали участь дві подруги, які посварилися під час посадки: вони влаштували справжній переполох, екіпаж і інші пасажири намагалися їх втихомирити, але це було не просто, пише НТВ.

В результаті одну з скандалісток поліцейські зняли з рейсу. Друга відмовилася летіти без неї і самостійно спустилася по трапу під оплески решти пасажирів.

Разом з ними покинула літак і вагітна жінка з дитиною і чоловіком. Вони, як кажуть очевидці, ні при чому, просто потрапили під гарячу руку скандалісток з бізнес-класу. Вагітна пасажирка попросила дебоширок заспокоїтися і виявилася втягнута в конфлікт. Заступалися за неї стюардеси, туристи і чоловік. У підсумку ледь розняли.

Євген, очевидець: «Вагітна жінка зробила росіянці зауваження з приводу нецензурних виразів, вдарила її потім. За жінку заступився її чоловік. В результаті стався конфлікт, бійка ».

За свідченнями очевидців, одна з скандалісток зайшла в літак без посадкового квитка і наполегливо зажадала посадити її біля ілюмінатора. Однак на цьому місці вже встигла розмістити свої речі її опонентка, яка поступитися відмовилася. В результаті всі пасажири були змушені чекати вильоту більше чотирьох годин.

Олена, очевидець: «Поліція Канкуна приїхала не відразу, хвилин через 40. Потім ми чекали, поки дівчат виведуть з літака, а потім продовжили свій шлях».

Учасників конфлікту попросили затриматися в Мексиці, інші туристи продовжили свій шлях. Екіпаж літака доповів про інцидент в головний офіс авіакомпанії. Не виключено, що винуватицям скандалу доведеться оплачувати витрати, понесені в результаті такої тривалої затримки борту.

ІА "Вголос": НОВИНИ