На «Лізі сміху» Марк Куцевалов та Ігор Ласточкин посміялися над президентом Володимиром Зеленським. Їхній номер називався «Волосатий перець на прийомі у президента».

«Прозорий Гонщик» та Ігор Ласточкин показали сцену, де вони нібито йдуть до президента з проханням. Перед дверима гумористи забарилися, оскільки Зеленський попросив їх почекати.

Тому артисти вирішили зробити репетицію, з якою промовою звернуться до глави держави. Коли візит гумористи обговорили, Куцевалов попросив: «Стій, мені потрібно волосся на перці причесати». Зал, де сидів сам Зеленський з дружиною Оленою, вибухнув реготом.

Як стало відомо, йшлося про справжнього перця з волоссям. Після цього гумористи відкрили двері та вирішили «подлізаться» до президента, нібито спілкуючись між собою.

«Звичайно, я знаю, як ти його кохаєш (почав говорити Куцевалов). Я пам'ятаю, ти вулицею йшов і побачив плакат з його зображенням. І потім пішов дощ, ти зняв куртку і накрив плакат. Тоді ще син твій промокнув, а плакат ні», – говорив він.

«А нафіга мені син! У мене Зеленський є», – почав кричати Ласточкин, після чого на колінах поповз до кабінету президента, але там уже виявився їхній колега.

Після цього хлопці вирішили провести репетицію, ніби один з них президент, а другий – буде про щось просити. Куцевалов у ролі Зеленського зажадав від Ласточкіна цілувати йому ноги.

«На коліна, комаха! І ноги мені цілуй! Який я тобі собака? Ти як з президентом розмовляєш, гн*да! Ах, ти мене не послухався! А ну спробуй-но ляща президентського», – кричав Куцевалов, отримуючи стусани від колеги.

Нагадаємо, що у студії “Квартал 95” вже анонсували запуск нової програми, де обіцяли жартувати над Зеленським та критикувати його роботу.

ІА "Вголос": НОВИНИ