Колишня дружина російського реп-виконавця Bahh Tee (Бахтіяра Алієва) Фаргана Гасанова зізналася, що під час шлюбу з артистом він не одноразово бив її.

Про це вона розповіла виданню Starhit.

За словами жінки, вперше він підняв на неї руку під час медового місяця. Тоді вона була дуже налякана і боялася комусь про це розповідати.

Фаргана зазначила, що чоловік бив її та тягав по підлозі за волосся.

"Бахтіяр багаторазово підіймав на мене руку. Почалося це ще в медовий місяць, я дуже злякалася, не знала, що робити, і нікому не розповіла. Так, я не ангел, але насильство – це жахливо і немає таких причин, щоб його виправдати. У Бахтіяра були серйозні психічні відхилення: коли він злився, то не просто кричав, він верещав. Міг взяти мене за волосся та тягати по підлозі, міг викручувати мені руки та кричати у вуха так, що було боляче", – розповіла вона.
Крім того, жінка розповіла, що коли життя з артистом стало нестерпним, вона зібрала свої речі і поїхала до батьків у Новосибірськ. Однак попри насильство, хотіла зберегти шлюб. Згодом дівчина дізналася, що коханий їй зраджує.
"Я навіть благала його все повернути, врятувати відносини, все-таки він був моїм першим серйозним коханням, не кажучи вже про силу звички та прив'язаність... Дурненький була, нічого толком не розуміла. Але згодом Бахтіяр перестав мені дзвонити й писати. І поки я була в Новосибірську, змінив квартиру, про переїзд нічого не повідомив. Коли вирішила повернутися в Москву, просто сказав, щоб я не приїжджала. Виявляється, в той час він уже зраджував мені, та й до цього теж, але я не знала. Поки я була у від'їзді, приставав до моїх найкращих подруг в прямому сенсі", – зазначила вона.
[media=84552,84554]

Як писав Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ