У бою під Соледаром (Бахмутський напрямок) в Донецькій області загинув двоюрідний брат співачки Ірини Федишин - Роман Климкович. Відомо, що відразу після початку повномасштабної війни чоловік став на захист своєї батьківщини. Загиблому воїну було всього 34 роки.

Про це Ірина Федишин написала на своїй сторінці в Інстраграм.

«Ромчику, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю! Ми тільки недавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти відразу відвідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене в гості і розповідав про війну. Ти був сповнений сил, енергії, навіть, словом не обмовився, що там важко. А у мене навіть думки ніколи не було, що може щось статися... Ми стояли на коридорі і ніяк не могли розпрощатися... Господи, це було наше останнє фото разом»,-написала артистка. 

Федишин розповіла, що до останнього вірила, що брат живий. На даний момент тіло Романа не вдалося винести з поля бою, оскільки під Соледаром тривають запеклі бої.

«Я не вірила і до останнього сподівалася, що це помилка. Можливо, ти поранений і потрапив у полон. Але твій побратим Володя, з яким ви разом добровольцями пішли на війну, повернувся сьогодні в цей окоп і переконався, що тебе вже немає. Він намагається винести твоє тіло, сказав, що не залишить тебе. Але це зробити дуже важко, оскільки є оточення трьох сторін», - додала співачка.

Ірина Федишин зазначила, що завжди близько спілкувалася зі своїм двоюрідним братом, тому їй зараз вкрай непросто змиритися з втратою.

«Я завжди відчувала неймовірну твою підтримку і любов. Останнє твоє повідомлення в месенджері це - поцілунок. Останній твій пост - це про мої благодійні концерти. Вони будуть на твою честь. Ти пишався мною, а я все життя буду пишатися твоїм подвигом - віддати життя за свободу України», - написала Федишин.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

Український військовий розповів, яка ситуація зараз в Бахмуті

У ГУР спрогнозували, чи зможуть росіяни розпочати наступ 24 лютого

Окупанти продовжують наступати одразу на 5 напрямках: що відомо

ІА "Вголос": НОВИНИ