Про це написав у Facebook ресторатор Вардкес Арзуманян, виклавши відповідне фото.

«Театрали! Це треба зупиняти. То вже дно. То поряд з Оперним», – прокоментував він.

 

У прес-службі театру Заньковецької заявили, що частина будівлі, де розташовано заклад, їм не належить, а тому вони не могли ніяк вплинути на появу еротичного клубу, пише Tvoemisto.tv.

«Це приміщення перебуває в приватній власності. Ми, звичайно, не бажаємо такого сусідства, але самостійно на це впливати не можемо. Щоб унеможливити появу таких речей, у Львові повинна бути якась консолідована громадська позиція та обурення», – повідомили у театрі.

Повна назва еротичного клубу – Corset Erotic Theater and Restaurant Club. Власником закладу є ТОВ «Сцена №3». Згідно з даними Youcontrol, цією фірмою володіє уродженець села Буховичі Мостиського району Богдан Нагайло. Юридична адреса фірми збігається з фактичною адресою клубу. Основним видом діяльності ТОВ «Сцена №3» є обслуговування напоями (КВЕД 56.30).

У коментарі ЗМІ Богдан Нагайло підтвердив, що є власником еротичного клубу, втім, як він каже, це радше «еротичний театр». Таку назву він пояснює тим, що заклад розташований, власне, у театрі.

«Це не стриптиз-клуб, нічого аморального тут не відбувається. Театр завжди був осередком світського життя. Наприклад, згадаймо, як у театрі Курбаса колись розташовувалося казино, ресторан та кабаре. Це частина концепції закладу. У минулому це називали кабаре, зараз – еротичний театр», – запевнив Нагайло.

За його словами, заклад є ресторан-клубом. Його інтер'єр відстворює стиль кінця ХІХ – початку ХХ століття.

Разом з тим, згідно з інформацією на Facebook-сторінці закладу, працює цей ресторан з 22:00 по 6:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові в підвалах колишньої Пересильноі тюрми №25 на проспекті В'ячеслава Чорновола, де за часів СРСР замордували тисячі людей, відкрили бордель

ІА "Вголос": НОВИНИ