Ввечері 18 травня у Львові на площі Ринок невідомий чоловік напав з газовим балончиком на 29-річного львів'янина, після чого втік. Правоохоронцям вдалось розшукати зловмисника.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Напад стався на відомого блогера Ніколаса Карму (справжнє ім’я Микола Бучак). Блогер написав заяву у поліцію, яка уже порушила кримінальну справу.

«Я прогулювався площею Ринок, знімав відео, як зазвичай, і почув собі навздогін неприємні вигуки. Не буду повторювати, що вони говорили, а це було агресивно, недопустима лексика, поруч багато людей, діти. Я повернувся, щоб пояснити, що, не зважаючи на те, що я їм можу не подобатись, так не красиво висловлюватись», –розповів Ніколас Карма.

На відео, яке оприлюднив блогер, видно як він робить зауваження хлопцю, що не красиво вигукувати в спину. Згодом цей хлопець бризнув в обличчя блогера балончиком.

«Мені не подобаються твої тік-токи і я вважаю, що ти чуть-чуть гейської натуральності. Мені не подобаються пі*ари», – заявив хлопець Ніколасу Кармі.

Поліція встановила особу нападника, ним виявився 21-річний львів’янин. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або громадські роботи, або виправні роботи на строк до одного року.

ІА "Вголос": НОВИНИ