Про це повідомила прес-служба МВС.

«На місце події прибув наряд поліції та поліцейські сектору превентивної діяльності Чернігівського відділу поліції. На даху будинку правоохоронці виявили двох 13-річних дівчат у стані алкогольного сп’яніння, які лезом намагалися порізати собі вени.

Дівчат забрали з даху та викликали їм «швидку», - йдеться в повідомленні.

У ході подальшої перевірки поліцейські встановили, що підлітки навчаються у 8 класі однієї з міських шкіл. Про причини свого вчинку школярки розповіли, що у однієї дівчинки є нерозділене кохання, у іншої поліція затримала коханого за скоєння злочину.

Зі слів неповнолітніх, саме за допомогою спиртного вони вирішили заспокоїти нерви. Вино і пиво 13-річним підліткам купив якийсь дорослий «добродій». І вже після випитого на даху школяркам прийшла у голову думка про суїцид.

У медзакладі підліткам надана кваліфікована медична допомога. Щодо батьків дівчат, то відносно них складені адміністративні матеріали за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей. Матеріали направлені на розгляд до суду.

ІА "Вголос": НОВИНИ