У Чернівцях поліцейські оперативно затримали хулігана, який стріляв з пневматичного пістолета в автомобіль місцевого мешканця. На момент злочину, крім дорослих, в автівці перебували троє неповнолітніх.

Наражаючи на небезпеку, зловмисник пострілами з пневматичного пістолета пошкодив авто. За такі хуліганські дії затриманому загрожує до 7-ми років позбавлення волі. Про це повідомив сайт Національної поліції України.

Зі слів 44-річного постраждалого, під час руху на автомобілі Daewoo Lanos однією з вулиць Чернівців водій легковика Volkswagen декілька разів вистрілив у його транспортний засіб і поїхав у невідомому напрямку.

Правоохоронці попередньо встановили, що на перехресті у потерпілого виникла суперечка з водієм автомобіля Volkswagen Bora. Останній розпочав переслідувати Daewoo Lanos і під час руху стріляв в автомобіль. В автівці на той час перебувало троє дорослих і троє дітей віком 8, 14 і 15 років.

Порівнявшись із автомобілем потерпілих, зловмисник вистрілив у сторону вікон пасажирських дверей і поїхав з місця події. Від пострілів розбилося скло передніх і задніх пасажирських дверей справа. Внаслідок стрілянини ніхто з людей не постраждав.

Поліція затримала 22-річного стрілка та вилучила в нього пневматичний пістолет калібру 4,5 мм та автомобіль.

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з ознаками статті «хуліганство» Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 3-ох до 7-ми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на початку вересня патрульні 4-го батальйону поліції Львова отримали виклик на автостанцію на вулиці Богдана Хмельницького. Зі слів заявника, невідомий чоловік з неадекватною поведінкою носив у руці пістолет. Чоловіка оперативно затримали.

ІА "Вголос": НОВИНИ