Посадовицю Чернівецької ОВА підозрюють у сприянні переправленню за кордон чоловіків призовного віку під приводом ввезення гуманітарної допомоги.

Про це інформує пресслужба Офісу генерального прокурора.

«Повідомлено про підозру посадовиці Чернівецької обласної військової адміністрації за фактами незаконного переправлення осіб через державний кордон України, а також несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах (ч. 2 ст. 332, ч. 3 ст. 362 КК України)», - повідомили упресслужбі.

За інформацією слідства, жінка вносила до системи «Шлях» дані про дозвіл на виїзд військовозобов’язаним чоловікам призовного віку. Правоохоронці встановили понад 50 фактів виїзду чоловіків за кордон під приводом ввезення гуманітарної допомоги. Тривають обшуки на території Чернівецької області.

Нагадаємо, що у селі Зняцево, ймовірно через свічку виникла пожежа в житловому будинку. Внаслідок цього травмувалася жінка.

Додамо, на Житомирщині молоді чоловіки обіцяли людям працевлаштування. Але натомість крали їхні особові дані, зламували сторінки у соцмережі та просили у друзів гроші.

ІА "Вголос": НОВИНИ