Про це інформує Львівська міська рада.

Найцікавішою подією святкування 759-ї річниці міста стане відкриття безкоштовного «номера телефону» митрополита Андрея, задзвонивши на який можна буде почути актуальну думку Шептицького з приводу родини, відваги, жінок. Разом з цим охочі до пригод зможуть узяти участь у квесті, присвяченому родині митрополита, що відбудеться в Парку культури ім. Б. Хмельницького.

Згодом у гарнізонному храмі святих апостолів Петра й Павла за участю представників усіх Церков парафіяни помоляться за долю нашої держави.

Організатори свята подбали і про любителів танців. Для них вони підготували сюрприз. На «площі 12-ти вальсів» молодь разом з літніми людьми та представниками професійних танцювальних колективів об’єднається в найромантичніший і найулюбленіших танок усіх часів і народів.

Окрім того, у Рясному відбудеться концерт духового оркестру «Сурми Галичини», а на площі перед школою №92 – вистава «І люди, і ляльки».

Увечері в Парку культури ім. Б. Хмельницького в рамках унікального проекту «Відчинилося життя» для городян співатимуть незрячі вокалісти під музику симфонічного оркестру Львівського українського драматичного театру ім. М. Заньковецької.

Повна програма святкувань ТУТ

ІА "Вголос": НОВИНИ