Оголошення Дня закоханих Меган Маркл та принца Гаррі про те, що вони очікують своєї другої дитини, виявило дуже особливий зв'язок із покійною принцесою Діаною.

 

Щаслива новина прийшла через 37 років саме того дня, коли батьки принца Гаррі оголосили, що чекають його, повідомляє Today.

У 1984 році принцеса Діана здійснила сольну поїздку на вихідні до Осло, Норвегія, щоб подивитися лондонський балет, поки її вагітність була ще таємницею. А наступного понеділка, 13 лютого, Кенсінгтонський палац опублікував заяву про те, що принцеса Уельська чекає на свою другу дитину.

Наступного дня, у День Святого Валентина, її хвилююче оголошення було на перших сторінках світової преси.

«Принц Гаррі та Меган Маркл обирають День закоханих, щоб оголосити, що чекають своє друге немовля», - написав журналіст Telegraph Гарет Девіс у Twitter. «Цього дня, в 1984 році, принцеса Уельська Діана була на першій сторінці» Телеграфу «з новинами про свою другу дитину».

Букмекери негайно почали приймати ставки на те, чи народить Діана хлопчика чи дівчинку, при цьому шанси дають невелику перевагу, щоб дитина була дівчинкою, згідно з повідомленням того часу. Діана народила 15 вересня 1984 року принца Гаррі. На момент свого народження Гаррі був третім у черзі на трон. Зараз він шостий у черзі на престол після свого батька, брата, племінників та племінниці.

Як відомо, герцог і герцогиня Сассекські опублікували заяву в неділю про те, що їх сім'я поповниться. Дитина буде другою, як і їхній батько, принц Гаррі.

Королівська пара не коментувала солодкий зв'язок з його матір'ю, але це одразу було помічено королівськими істориками.

Читайте більше актуальних новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ