У госпіталі на сьогодні лікуються 98 бійців з пораненнями різного ступеня. Двоє із них – перебувають у важкому стані. Всі вони забезпечені необхідними медикаментами, ними опікується висококваліфікований медичний персонал.

Під час відвідин Колодій та Турянський оглянули палати та реабілітаційні кімнати лікувального закладу, а також поспілкувався з пораненими воїнами.

«В цьому госпіталі проходять лікування та реабілітацію не лише львів'яни, але і військові з Харківщини, Житомирщини, Донеччини, Луганщини та інших регіонів України. У хлопців справді бойовий дух – основне питання, яке вони задають, коли ми можемо знову повернутися на передову. Це справжні воїни і справжні герої. Приношу їм щиру подяку та низький уклін за те, що вони ризикуючи своїм здоров'ям та життям обороняють східні кордони від ворога. Дай Боже, щоб вони швидше одужали і поверталися до своїх родин. Тому основне, що хотілося б побажати усім нашим бійцям — міцного здоров'я і миру в нашій державі», – сказав Юрій Турянський.

Окрему подяку очільник області висловив медичному персоналу Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, зазначивши, що це один з найякісніших військових лікувальних закладів України, де працюють висококваліфіковані спеціалісти-медики з колосальним професійним досвідом.

Голова Львівської облради Петро Колодій у своєму коментарі зазначив: «Наші військові показали те, що вони мужні, сильні та готові захищати свою державу. Відвідавши госпіталь, ми побачили людей, які отримали важкі поранення, пройшли довготривале час лікування, але в їхніх очах –  мужність, патріотизм. Вони знову готові йти на передову. Це те, що нікому не вдалося знищити в українському народові. Так, ми бачимо, що нині є кому боронити Україну, на захист якої український народ став від малого до великого. Ми маємо потужний волонтерський рух, до якого долучаються і школярі, і діти у дитячих садочках. У палатах, де лежать поранені військові, висять дитячі малюнки. Діти таким чином хочуть підтримати дух воїнів, дають їм наснаги на нові подвиги».  

ІА "Вголос": НОВИНИ