Екс-депутат нелегітимної Державної думи Сергій Марков, якого називають людиною президента Росії Володимира Путіна, відзначився новим маразматичним висловлюванням про те, що половина території України нібито окупована «бандерівським» режимом.

До таких регіонів скандальний одіозний політик відніс східні і південні області чужої йому країни, передає "Обозреватель".

Безглузда промова Маркова пролунала в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Немає єдиної України! Є люди, які знаходяться під окупацією, по суті справи. Харківська, Одеська, Запорізька, Миколаївська області окуповані бандерівським режимом!" - зірвався на істеричний крик він.

Також Марков додав, що решту України він вважає небезпечною для Росії, оскільки вона заражена "епідемією нацизму", яка нібито несе пряму терористичну загрозу країні-агресору. Відтак, він запропонував обмежити в'їзд жителів західної України до Російської Федерації і заохочувати людей зі сходу.

"Люди з Одеської та Харківської областей - ласкаво просимо! З Львівської - навіщо? Із цього розсадника неонацизму українського? Чому вони мають ті ж права, що вихідці з Одеської та Харківської? У нас зараз кожен п'ятий водій тролейбуса - із західної України. Навіщо? Вони нам і теракти можуть організовувати. Жорстке розподілення!"- завершив свій відірваний від реальності виступ екс-депутат Держдуми.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ