У Дніпрі після погоні тривалістю близько години кільком екіпажам поліції вдалося зупинити п'яного водія «ВАЗ-2107». Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області на своїй сторінці у Facebook.

«17 жовтня близько четвертої години ночі на проспекті Яворницького патрульні помітили автомобіль »ВАЗ-2107«, який рухався підозріло і невпевнено. Поліцейські вирішили зупинити водія. Однак на вимогу правоохоронців він не зупинився, а прискорив рух. Поліцейські почали переслідування, яке тривало майже годину», — йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, під час переслідування водій розганявся до швидкості більше 150 км за годину. Після того, як до переслідування приєдналися ще кілька екіпажів поліції, автомобіль-утікач заблокували в селищі Спаському, а водія, котрий кинув авто і спробував утекти, наздогнали та затримали.

При огляді на місці драгер показав 0,81 проміле алкоголю в крові затриманого. На нього склали протокол за керування в стані сп'яніння (ст. 130 КУпАП) і невиконання вимог про зупинку (ст. 122-2 КУпАП), а також постанову за кермування транспортним засобом без відповідних документів (ст. 126 КУпАП).

ІА "Вголос": НОВИНИ