У двох медичних закладах Львова з'явилися нові відділення. Так, у міській дитячій лікарні на Орлика відкрили центр психічного здоров’я, а в 5-тій міській лікарні - оновлене відділення нефрології та діалізу.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Так, у дитячій лікарні Львова тепер розпочне свою роботу Центр психічного здоров'я. Саме там спеціалісти будуть надавати дітям, віком до 18 років, комплексну допомогу.

«Центр створено для надання висококваліфікованої медичної та психологічної допомоги дітям та підліткам з різними психологічними проблемами», – наголосила керівниця центру, дитяча лікарка-психіатриня Наталія Железцова.
Що стосується оновленого відділення нефрології та діалізу, то там встановили 6 нових сучасних апаратів. Тепер люди з хворобою нирок тепер можуть отримати послугу гемодіалізу.

В оновленому відділенні передбачено 24 стаціонарних ліжок для лікування пацієнтів із хворобами нирок.

За словами генерального директора лікарні Андрія Миськіва, нові апарати вдалося отримати з допомогою благодійної організації. Також лікарні допомогли з новими ліжками, меблями та ремонтами. Так, медзакладу виділили на все понад 4 мільйони гривень. Сама ж лікарня на це надала 1 мільйон гривень.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ