Президент УАФ Андрій Павелко розповів про долю Андрія Шевченка  на посту головного тренера національної збірної України.

Також він поділився враженнями про успіх збірної України у відборі на Євро-2020, інформує пресслужба УАФ.

«Ми вірили в перемогу і готувалися саме до такого результату. Радий, що вдалося подарувати уболівальникам таке неповторне свято. Перед початком кваліфікації на УАФ здійснювався потужний тиск. Багато хто не вірив у тренерський талант Андрія Шевченка. Але результат показав, що все було зроблено правильно. Я знав і був упевнений, що у Шевченка все вийде, хоча відчував тиск від журналістів, які ставили під сумнів рішення про його призначення. Андрій молодець, я радий за нього», — сказав Павелко в інтерв'ю пресслужбі УАФ.

Він також прокоментував можливий перехід Шевченка у «Мілан», який, за чутками, може відбутися в найближчому майбутньому.

«Ми з Андрієм багато пройшли разом. Найближчим часом обговоримо і разом вирішимо, що краще для нього і збірної України. Але зараз думки тільки про Євро, він — головний тренер команди», — зазначив президент УАФ.

Як писав «Вголос», Збірна України з футболу у меншості перемогла Португалію у важкому відбірковому матчі Євро-2020 14-го жовтня у Києві на НСК «Олімпійський» з рахунком 2:1 та вийшла у фінал Євро-2020. 

ІА "Вголос": НОВИНИ