Окупанти продовжують атакувати позиції Збройних сил України.

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли, на яких напрямках нашої держави триває наступ російських орків.

Зокрема, бойові дії тривають на Слобожанському напрямку. Стало відомо, що загарбники використовують до 30-ти батальйонних тактичних груп.

Путінські посіпаки намагаються стримати українських воїнів та не дозволити нашим захисникам просунутися до державного кордону.

Ураження підрозділів ЗСУ триває і на Донецькому напрямку. Уздовж лінії зіткнення московити завдають авіаційних та ракетних ударів.

На Сєвєродонецькому напрямку теж активні бої. Ворог намагається встановити контроль над містом Сєвєродонецьк, однак безуспішно.

Окупанти зосереджують війська та намагаються відновити наступ на Слов’янському напрямку.

На Бахмутському напрямку рашисти використовують армійську та оперативно-тактичну авіацію. Росіяни намагалися штурмувати захисників України поблизу населених пунктів Миколаївка та Ниркове. Орки зазнали втрат та відступили. Також загарбники наступають у напрямку Воздвиженка-Роти. Вони мають частковий успіх та закріплюються на нових рубежах.

Як писав «Вголос», російські загарбники розбомбили та знищили один зі символів Сєвєродонецька.

Також ми повідомляли, що на північ від Слов’янська (Донецька область) російським оркам вдалося домогтися незначних успіхів. Деталі наступу на Слов'янськ.

ІА "Вголос": НОВИНИ