Російські військові продовжують атакувати населені пункти України, а також намагаються стримувати просування наших захисників.

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли про ситуацію на різних напрямках України.

Орки ведуть оборону на Харківському напрямку. Московити завдають ударів по цивільних об’єктах у Харкові. Також росіяни атакували позиції українських військових із вертольотів Мі-8 поблизу Дементіївки та Слатиного.

На Слобожанському напрямку загарбники проводять розвідку, намагаючись виявити слабкі місця в обороні ЗСУ та визначити подальші шляхи для наступу. Фіксують посилення угруповання військ ворога та проведення заходів логістичного забезпечення.

На Донецькому напрямку рашисти зосередили основні зусилля в Сєвєродонецьку. Тривають штурмові дії під прикриттям вогню артилерії рф. Активні бої тривають, росіяни мають частковий успіх.

Також московити наступали поблизу Соледара, Лисичанська та Бахмута. Зазнавши невдач путінські орки відійшли на раніше зайняті позиції.

На Слов’янському напрямку рашисти готуються до відновлення наступу. Окупанти намагалися атакувати позиції ЗСУ в напрямку Святогірська та Барвінкового.

Ворожі війська ведуть оборону на Південнобузькому напрямку. Подекуди намагаються повернути втрачені позиції.

Як писав «Вголос», росіяни формують нові диверсійно-розвідувальні групи. Головний критерій – володіння українською мовою.

Також ми повідомляли, що у п’ятницю, 3 червня, у місті Дніпро пролунав вибух. Над містом помітили велику хмару диму. У ДСНС розповіли усі подробиці.

Додамо, що від рук окупантів загинув майстер спорту міжнародного класу, військовий розвідник Сергій Карнаухов.

ІА "Вголос": НОВИНИ