У Грузії місцеві жителі вигнали із маршрутки росіян, які кричали «слава росії». Дві грузинські жінки емоційно висловилися на адресу громадян країни-агресорки, назвавши їх «проклятими окупантами» та порекомендувавши «валити додому».

Гучний полілог закінчився тим, що росіяни вийшли з маршрутки, а одна з грузинок голосно крикнула їм услід: «Слава Україні».

Відео стало вірусним. Його поширили українські Telegram-канали.

Між грузинками та росіянами-«патріотами» виникла наступна розмова:

– Заткніться! Слава Росії кажете?! Їдьте до своєї Росії, зрозуміло? Щоб вашої ноги не було тут, прокляті окупанти.

Ми не маємо жодного відношення до окупантів.

– Якщо не маєте відношення, то розмовляйте так, як треба.

– Ви не вчитель, щоб навчати нас розмовляти.

– А я вас навчатиму! Щоб ви знали! Уся Європа каже, що Росія – окупант! Уся Європа!

Ми маємо право говорити, що хочемо.

– Я вам сказала, не смійте у Грузії так говорити. А якщо смієте, то валіть до Росії. Ви чому не живете в Росії? Якщо «Слава Росії», то чому ви тут? Мотайте звідси! Швидко вставайте та виходьте! Швидко! Їдьте в Росію, прокляті окупанти! Нікому ви тут не потрібні. Ні в Європі, ні в Америці, ні в Грузії.

Коли родина опальних росіян (вочевидь, батько, мати і дочка) залишили салон маршрутки, то чоловік, щоб хоч якось насолити у відповідь, показав грузинкам середній палець. Після такого йому крикнули «Слава Україні», а він лише повторив непристойний жест.

Нагадаємо, українські воїни ліквідували ще одного топ-офіцера рф - підполковника Павла Кривова. Розплата наздогнала загарбника під Ізюмом.

ІА "Вголос": НОВИНИ