Про інцидент стало відомо у суботу, 16 жовтня. Наразі харківська поліція проводить перевірку щодо конфлікту між пасажиром та співробітником метрополітену.

Конфлікт між машиністом та чоловіком з пляшкою пива зняли інші пасажири, що на той момент перебували у вагоні метро. Відео оприлюднив телеграм-канал «Харків 1654».

У соціальних мережах очевидці інциденту пишуть, що до початку бійки пасажир поводив себе вкрай неадекватно. Зокрема, вказують на те, що він розпивав алкогольні напої, чіплявся до пасажирів та завдавав удару в дзеркало у вагоні. 

На відео помітно наступне. Машиніст вдарив пасажира з пляшкою, схожою на пивну в тулуб та голову. Чоловік намагався опиратись, та зрештою впав на мокру підлогу.  На іншому відео видно, як з пасажиром спілкуються охоронець та поліцейський.

Зауважимо, що харківська поліція вже проводить перевірку інциденту. Про це повідомили на офіційному сайті відомства. 

«Встановлено, що подія сталася на станції метро «Проспект Гагаріна». Після конфлікту чоловік пішов з місця події», - йдеться у повідомлені. 

Правоохоронці окремо зауважили, що з заявами до поліції наразі не звернулась жодна зі сторін конфлікту. 

Нагадаємо, «Вголос» писав, що у Львові вперше здійснили доправлення породіллі у пологовий будинок поліцейським гвинтокрилом. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ