У вівторок, 26 жовтня, ввечері в Харкові сталася жахлива аварія. 16-річний «мажор» на «Інфініті» порушив правила дорожнього руху та влетів у інший автомобіль.

Підліток виїхав на перехрестя на червоне світло. Про це заявив на сторінці в соціальних мережах Костянтин Андріюк.

За попередньою інформацією, горе-водій мчав Харковом зі швидкістю 100 км на годину. Він влетів у інший автомобіль. Згідно з даними поліції, унаслідок зіткнення загинув 58-річний водій червоного «Шевроле». Троє пасажирів «Інфініті» з важкими травмами в лікарні.

Андріюк зазначив, що хлопець вже неодноразово «світився» в соцмережах. Своїх вчинків він не соромиться та викладає у мережу відео, як порушує правила, ганяє на авто та зневажливо ставиться до патрульних.

Також в 14-річному віці він мав конфлікт з жінкою, під час якого вистрілив у неї з пневмата та направив зброю в бік дитини.

У соцмережах пишуть, що після аварії батьки хлопця одразу ж подали заяву в поліцію нібито про викрадення автомобіля. Таким чином вони намагаються «відмазати» його від покарання.

Як писав «Вголос», ввечері на Львівщині загинув 66-річний чоловік. Він потрапив під електропоїзд. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці події.

ІА "Вголос": НОВИНИ