У Харкові працівники Управління стратегічних розслідувань  під час проведення профілактичних заходів затримали двох рецидивістів, що мають вплив на кримінальну обстановку в регіоні. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

В поліції повідомили, що затримання відбувалось поблизу будинку на вулиці Котова. Правоохоронці провели особистий обшук у неодноразово засуджених за скоєння тяжких злочинів - 44-річного «смотрящего» за Харківською областю, що має прізвисько «Валерсон» та 44-річного утримувача «общака».

«Під час проведення особистого обшуку у одного з чоловіків поліцейські   виявили та вилучили пістолет »ПМ« та згорток з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну речовину »метадон«, у іншого вилучено згорток з речовиною, схожою на наркотичну речовину »метадон", - заявили в поліції.

Вилучені речові докази були направлені на експертизу до Харківського науково-дослідного експертного центру. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) ККУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ