Випускники 11 класу школи №134 у Харкові вирішили станцювати вальс на руїнах свого навчального закладу.

Про це повідомляє «Суспільне».

Випускники 11 класу школи №134 у Харкові вирішили станцювати вальс на руїнах свого навчального закладу.

У школі точились запеклі бої з військами РФ. 27 лютого туди вдерлось близько 30 окупантів, яких знешкодили Збройні сили України.

Випускний танок 11-класники провели 5 червня, на нього прийшла близько третина класу, інші учні перебувають за межами Харкова, – йдеться у повідомленні.

Один із випускників Гліб Опашнян розповів, що його дім знаходиться за 500 метрів від школи, він спостерігав руйнування на власні очі.

"Я почув, що почали стріляти й з батьком пішов на другий поверх свого дому. Я відчув страх, осколок пролетів над моїм домом і влучив в дім сусідів.

Те, що загарбники полягли тут, – це для мене радісна новина. А сьогодні випускний і я радісний, я випускаюся зі школи", – розповів Гліб Опашнян.

Учителька географії 134 школи Олена Мосолова, чия донька також випускається з 11 класу цьогоріч, каже, що останній вальс для – це можливість хоч якось компенсувати останній дзвоник для школярів.

«Останній дзвоник ми собі трохи не так уявляли для своїх дітей, але сталося так, як сталося, й хочеться якесь свято діткам. Я сюди щодня прихожу, не відпускає», – каже Олена Мосолова.

Привітати випускників також завітали бійці підрозділу «Кraken», які в бою звільняли школу.

Читайте також:

Окупанти почали використовувати на півдні України важкі вогнеметні системи «Сонцепек». Відео

Британія надасть Україні реактивні системи залпового вогню

У небі над Полтавщиною ЗСУ збили ворожу ракету

ІА "Вголос": НОВИНИ