У Хмельницькому погіршується ситуація із епідемією коронавірусу. Порівняно з минулим роком кількість смертей від хвороби значно зросла - так, в місті вперше зафіксували смерть вагітної жінки від коронавірусу.

Про це повідомляє Поділля.news.

Станом на 30 жовтня в місті в реанімації перебуває 11 важких пацієнтів, кожного дня до інфекційної лікарні потрапляє 20-30 заражених.

Вік померлих від коронавірусу в лікарнях складає переважно 60-70 років, але фіксують також випадки смерті серед молоді. Вперше від початку пандемії в інфекційній лікарні зафіксували смерть вагітної жінки - у неї залишилося 11 дітей.

Загальна кількість померлих від COVID-19 у місті втричі більша, ніж минулого року. В області від хвороби померло вдесятеро більше осіб.

Наразі для хворих на коронавірус в лікарні Хмельницького виділено 300 ліжок. За словами лікарів, жоден вакцинований пацієнт не помер.

Загальна кількість хворих на коронавірус в місті складає 115 222 осіб. У лікарнях перебуває 14 716 пацієнтів, завантаженість ліжкомісць з киснем складає 74%. Від коронавірусу померло 2364 особи.

Нагадаємо, за попередню добу, 30 жовтня, у Львівській області коронавірусну недугу підтвердили у 1 040 мешканців регіону. Так, загальна кількість інфікованих зросла до 182 018.

ІА "Вголос": НОВИНИ