Вбивство сталося у квартирі на вулиці Райдужній.

Про це повідомили у поліції Київської області.

«До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої про те, що у квартирі на вулиці Райдужній вони виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням ноги. На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав смертельне ножове поранення в під час конфлікту з дружиною», - йдеться у повідомленні.

Під час з’ясування стосунків жінка схопила зі столу ніж та вдарила ним чоловіка в стегно. Згодом потерпілий помер від крововтрати й лікарі швидкої, які прибули на виклик, констатували його смерть.

Слідчо-оперативна група вилучила з місця скоєння злочину кухонний ніж зі слідами крові, а підозрювану затримала. Нею виявилася уродженка Києва, 1962 року народження, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За скоєне жінці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Раніше «Вголос» писав, що у росії на солдата, який зізнався у вбивстві мирного українця і розповів про воєнні злочини своїх товаришів по службі, завели справу про поширення «фейків».

ІА "Вголос": НОВИНИ