Подія сталась вночі у одному з дворів багатоповерхівок Святошинського району. Невідомий розбив вікно у дверях військового пікапу та вкрав з нього РЕБ, тактичне спорядження та інші речі, які належать військовому ЗСУ.

Про це повідомила Поліція Києва.

"Поліцейські обстежили прилеглу територію біля місця скоєння злочину, опрацювали записи з камер відеонагляду, опитали свідків та встановили, що до крадіжки причетний 40-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.
 
Правоохоронці затримали зловмисника, а під час обшуку за місцем його мешкання вилучили всі викрадені речі, які повернули власнику.

 
Слідчі повідомили правопорушнику про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.
 
Також, на час досудового розслідування, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 300 тисяч гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ